Plată și Transport

Informații importante despre plată:

Puteți plăti comanda în trei moduri:

  • Plata ramburs la curier în cazul asta când preluați coletul plătiți curierului (CASH sau CARD) suma facturii care conține deja suma produsului/produselor comandate și costul de transport.
  • Plata în avans prin virament bancar în contul RGB International Kft. deschis la OTP Bank România.
  • Online, cu cardul, prin aplicația Stripe, cu orice card MasterCard, Maestro, Visa sau American Express
  • Metoda de plată ramburs presupune un cost suplimentar de 4,90 Lei pentru procesarea plății la livrare. Plata cu cardul este gratuită.

Informații importante despre transport:

Livrarea produselor se face prin curier rapid GLS România.

  • După confirmarea comenzii și după predarea coletului către curier timpul de livrare este 1-2 zile (exceptând zilele nelucrătoare și sărbătorile legale). Serviciul de curierat trimite un sms în dimineața zilei livrării cu intervalul orei de livrare (max. 3 ore).

Costul transportului coletelor începând de la 12,90 RON oriunde în România. Costul de transport se calculează la finalizarea comenzii.

Livrare la Locker GLS: 12,90 Lei (Doar prin modalitate de plată: Online cu card la finalizarea comenzii)
Livrare la domiciliu: 18,90 Lei (Cu modaliate de plată: Online cu card la finalizarea comenzii)
Livrare la domiciliu: 23,80 Lei (Cu modalitate de plată: Ramburs la curier în numerar, aici este adăugat o taxa de cost ramburs 4,90 Lei)
La produsele marcat ”Colet XXL” se adaugă o taxă în plus de 15 Lei.

Greutatea maximă a unui pachet poate fi de 40 kg, deci dacă comandați un pachet mai mare sau mai multe produse, comanda dvs. va fi expediată în mai multe tranșe. În acest caz, nu se percepe nici o taxă de transport pentru al doilea pachet.

Mai multe informații în legătură cu transport găsești la ÎNTREBĂRI FRECVENTE sau dacă dai un CLICK AICI.

× Comandă prin Whatsapp
Dragi Clienți! Cu ocazia Sărbătorilor de Paști, compania noastră va fi închisă în perioada 01 - 06 Mai. Comenzile vor fi procesate începând cu data de 07 Mai. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim Sărbători Fericite!
00 zi 00 ore 00 min 00 sec