Plată și Transport

Pentru toate comenzile de peste 200 Ron beneficiați de transport GRATUIT!


Informații importante despre plată:

Puteți plăti comanda în trei moduri:

  • Plata ramburs la curier în cazul asta când preluați coletul plătiți curierului (CASH) suma facturii care conține deja suma produsului/produselor comandate și costul de transport.
  • Plata în avans prin virament bancar în contul RGB International Kft. deschis la OTP Bank România.
  • Online, cu cardul, prin aplicația Stripe, cu orice card MasterCard, Maestro, Visa sau American Express
  • Metoda de plată ramburs presupune un cost suplimentar de 5 RON pentru procesarea plății la livrare. Plata cu cardul este gratuită.

Informații importante despre transport:

Livrarea produselor se face prin curier rapid GLS România.

  • După confirmarea comenzii și după predarea coletului către curier timpul de livrare este 1-3 zile (exceptând zilele nelucrătoare și sărbătorile legale). Serviciul de curierat trimite un sms în dimineața zilei livrării cu intervalul orei de livrare (max. 3 ore).

Pentru toate comenzile sub 200 Ron costul transport este de 19 Ron oriunde în România. În cazul coletelor mai grele de 10kg, costul transportului poate crește.

Greutatea maximă a unui pachet poate fi de 40 kg, deci dacă comandați un pachet mai mare sau mai multe produse, comanda dvs. va fi expediată în mai multe tranșe. În acest caz, nu se percepe nici o taxă de transport pentru al doilea pachet.

Mai multe informații în legătură cu transport găsești la ÎNTREBĂRI FRECVENTE sau dacă dai un CLICK AICI..

Dragi Clienți! Cu ocazia Sărbătorilor de Paști, compania noastră va fi închisă în perioada 30 Aprilie-3 Mai. Comenzile vor fi procesate începând cu data de 4 Mai. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim Sărbători Fericite!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp