Garanție de fidelitate

 Vă oferim o Garanție de fidelitate (30 de zile lucrătoare).  Dacă nu sunteți încântat de produsele cumpărate, le puteți returna în termen maxim până 30 de zile lucrătoare.

  • Dacă trimiteți înapoi în termen de 14 zile lucrătoare puteți solicita returnarea contravaloarea comenzii dumneavoastră.
  • Dacă trimiteți înapoi între 15 zile și 30 zile lucrătoare o să primiți un voucher cu contravaloarea comenzii dumneavoastră ce puteți folosi numai pe site-ul nostru.

 Produsul returnat trebuie să fie in aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.

  • Produsele de tip igienă nu pot fi returnată dacă au fost desfăcute, încercate, utilizate.

 Cheltuielile de transport sunt suportate conform legii de către client. În cazul în care expediați coletul cu plata la destinație, nu o să preluăm coletul.

Dragi Clienți! Cu ocazia Sărbătorilor de Paști, compania noastră va fi închisă în perioada 17-20 Aprilie. Comenzile vor fi procesate începând cu data de 21 Aprilie. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim Sărbători Fericite!
00 zile 00 ore 00 minute 00 secunde