Îți face plăcere să vezi grădina aranjată? Furtunurile uzate, lămpile solare pâlpâitoare, mobilierul de grădină cu picioare rupte …. Grădina este plină de jucării de care s-au plictisit de mult cei mici? Dacă aceste lucruri îți sunt familiare, nu uita să citești mai departe, deoarece aici vei găsi tot ce ai avea nevoie pentru a-ți face grădina mai modernă și confortabilă.

Mănuși de Grădină cu Gheare

Cu siguranță vei avea nevoie de mănuși pentru plantarea florilor, astfel încât să nu te murdărești sau să te rănești la mâini când ai de-a face cu o plantă mai înțepătoare. Mănușa de grădină cu gheare este recomandată pentru a evita astfel de situații, deoarece datorită materialului cu siguranță nu îți vei răni sau contamina mâinile iar datorită designului practic al ghearelor, poți pregăti patul de flori mai simplu ca niciodată.

Mănuși de Grădină cu Gheare

DETALII


Pompă de Stropit cu Acumulator

Pulverizarea plantelor este o sarcină de grădină extrem de esențială. De multe ori o sarcină obositoare, mai ales atunci când folosești o pompă de stropit tradițional. Ușurează-ți munca și utilizează această pompă de stropit fără fir, ceea ce face mai ușoară efectuarea proceselor necesare pentru îngrijirea plantelor. Dispozitivul este perfect pentru pulverizarea plantelor, purificarea aerului, prevenirea virusurilor, dezinfectarea, sterilizarea și combaterea dăunătorilor.

Pompă de Stropit cu Acumulator

DETALII


Furtun De Udat Pentru Grădină

Fie vorba de o grădină mică sau mare, un lucru este sigur: plantele trebuie fie udate. Dacă cauți un mic ajutor, acest furtun de udat pentru grădină a fost inventat pentru tine. Acest furtun facilitează irigarea zonei ținte (gazon, paturi de flori, margini, zone înguste).

Furtun De Udat Pentru Grădină

DETALII


Balansoar – 178 x 106 cm

Nu există o senzație mai bună decât să te relaxezi puțin la soare, citind în grădină. Însă nu-i tot una să stai într-un scaun din plastic sau într-un „pat” confortabil. 🙂 În acest balansoar de grădină poți să stai la vorbă sau să te relaxezi ore întregi. Confortul maxim este asigurat de șezutul și spătarul căptușit cu puf moale. Acest balansoar pentru 2 persoane este alegerea perfectă pentru o curte, terasă sau grădină.

Balansoar - 178 x 106 cm

DETALII


Pavilion Instant De Grădină – 3×3 m

Soare sau ploaie? De multe ori este aproape imposibil să știm exact ce vreme ne așteaptă atunci când organizăm un program în aer liber, cum ar fi un grătar, o petrecere de grădină cu prietenii sau familia, sau alte evenimente. Dacă dorești să fii sigur, vei avea nevoie de acest Pavilion instant de grădină care oferă o protecție perfectă nu numai împotriva ploii, ci și împotriva razelor UV dăunătoare ale soarelui. Cu un astfel de pavilion, nimic nu poate strica atmosfera petrecerii!

Pavilion Instant De Grădină – 3×3 m

DETALII


Trambulină ForTrend Sport – 244 cm

Știai că joaca pe trambulină are mult efecte benefice? Săritul pe o trambulină este incredibil de distractiv, plus că îți mișcă corpul cu atenție! În timp ce părinții pregătesc grătarul, copiii se pot juca pe trambulină! Sună bine, nu-i așa? Săritul epuizează copii, așa că după o după-amiază pline de sărituri, o seară liniștită este garantată! 😁

Trambulină ForTrend Sport – 244 cm

DETALII


Set Piscină Summer Waves 306 x 76 cm

Vara nu poate trece fără să petreci timp într-o piscină, dar ce ar fi, dacă piscina ar fi chiar în grădina sau curtea ta? Piscina Summer Waves poate găzdui confortabil întreaga familie și, desigur, există mult spațiu de joacă. Crede-mă, această piscină va fi vedeta petrecerilor de vară în aer liber!

Set Piscină Summer Waves 306 x 76 cm

DETALII


Sistem Răcire Cu Ceată

Dacă nu mai suporți căldura de vară, cu siguranță vei avea nevoie de acest sistem răcire cu ceață, cu ajutorul căruia vei putea reîmprospăta mediul și să reduci senzația de căldură cu până la 10-15 °C. Excelent pentru terase, curți, balcoane, dar și în restaurante sau campinguri.

Sistem Răcire Cu Ceată

DETALII


Formă Pentru Paviment

Trotuar decorativ de grădină, realizat cu propriile mâini? Ce ar fi dacă ai rezolva pavajul fără ajutor profesional – într-un mod unic și creativ – în casa ta? Renovările făcute singur fără ajutor profesional sunt oricum atât de populare, nu-i așa? Cu această formă de paviment poți crea cu ușurință o piatră de pavaj perfectă, fără niciun ajutor! O soluție rapidă și rentabilă, cu care îți poți face grădina și curtea mai frumoasă după propriul gust!

Formă Pentru Paviment

DETALII


Gard Solar LED

Dacă dorești să-ți faci grădina și mai spectaculoasă, o poți face cu ajutorul gardului solar LED! Acest gard solar LED este soluția perfectă pentru delimitarea grădinii de flori și a zonelor de iarbă. Oriunde îl așezi, nu necesită cabluri, plus oferă o iluminare superbă care îi conferă o atmosferă spectaculoasă grădinii.

Gard Solar LED

DETALII


Trestie Artificială Pentru Ecranare – Verde

Crearea intimității în grădină nu este întotdeauna o sarcină ușoară, mai ales dacă casa noastră este înconjurată de vecini din fiecare parte. Dar cu această trestie artificială, poți preveni cu ușurință privirile nedorite. În plus, oferă o protecție excelentă împotriva vântului. Poate fi folosit de-a lungul gardurilor, balcoanelor, teraselor, dar poate arăta excelent și în grădinile mai mari ca divizoare ale terenului!

Trestie Artificială Pentru Ecranare – Verde

DETALII

Ați citit aceste conținuturi în post

×
Dragi Clienți! Cu ocazia Sărbătorilor de Paști, compania noastră va fi închisă în perioada 01 - 06 Mai. Comenzile vor fi procesate începând cu data de 07 Mai. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim Sărbători Fericite!
00 zi 00 ore 00 min 00 sec